Noutati :

Petru Andrea, declarat incompatibil de ANI! Ce masura a luat deputatul de Timis

29 ianuarie, 2013 - 02:14 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca patru parlamentari, printre care deputatul PSD de Timis Petru Andea, sunt incompatibil cu functia obtinuta in urma alegerilor din luna decembrie a anului trecut.

Opinam ca exercitarea concomitenta a calitatii de deputat si a functiei de decan al Facultatii de Electrotehnica si Electromagnetica si pe cale de consecinta mebru al Consiliului de Administratie al Universitatii Politehnica Timisoara este de natura sa genereze o situatie de incompatibilitate„, a anuntat ANI, in privinta lui Petru Andea.

Deputatul social – democrat de Timis, Petru Andea a declarat pentru www.opiniatimisoarei.ro ca a luat act de sesizarea ANI si a ales una dintre functiile detinute.

Am ales functia de deputat, ca atare, in urma cu doua zile mi-am prezentat demisia din functia de decan si cea de membru a Consiliului de Administratie a UPT. In aceste conditii, s-a anulat incompatibilitatea„, a declarat Petru Andea.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...