Noutati :

Petitie online impotriva desfiintari TVR Cultural. Semneaza si tu daca vrei sa mai emita postul!

12 august, 2012 - 10:38 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
3

Peste 2.300 de romani au semnat o petitie online impotriva desfiintarii TVR Cultural, dupa anuntarea acestei masuri de conducerea Televiziunii Romane. Vezi cum poti sa o semnezi!

„In conformitate cu hotararea Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune, nr. 106 din 10.08.2012, se propune o noua structura «bazata pe fluxuri de productie si pe fluxuri economice reale si simplificate»”, spun initiatorii petitiei postate pe petitieonline.ro, atragand atentia ca „in aceasta noua structura, canalul TVR Cultural nu va mai exista, el urmand sa-si inceteze emisia”, scrie realitatea.net.

„TVR Cultural a fost creat in 2002, avand ca model postul franco-german Arte si alte canale occidentale de cultura subventionate, adresandu-se in pincipal publicului educat, doritor de cultura. La noi in tara este singurul canal de acest gen. in Romania exista o multime de lucruri stupide, vulgare, daunatoare, iar numarul lor este in crestere. Totusi…nu e prea mult sa incercam sa distrugem chiar tot ce e bun?”, se mai spune in aceasta petitie, care a acumulat pana la ora difuzarii acestei stiri 2.317 semnaturi, fiind promovata si pe retelele de socializare.

TVR Info si TVR Cultural isi vor inceta emisia, iar misiunea TVR Cultural va fi preluata de TVR 2 si TVR 3, conform Programului de redresare economica a Televiziunii Romane, adoptat vineri de Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune (SRTv). Consiliul de Administratie al TVR a adoptat, in sedinta de vineri, solutiile de redresare economica a televiziunii publice.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Este singurul post decent din Romania.
    Datoriile TVR nu sunt facute de cultura ci de oameni.
    Gauri negre exista si in univers. De noi depinde sa nu cadem in ele.

  2. UN NU HOTARAT INCHIDERII ACESTUI POST TV !

  3. Nu sunt de acord cu desfiintarea postului TVR Cultural!