Noutati :

PET-uri Pentru Cartea Recordurilor! Un super concurs cu premii pentru scoli si gradinite care pun umarul la construirea podului peste Bega cu care Timisoara vrea sa intre in Guinness Book

19 mai, 2014 - 12:14 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

Echipa care vrea sa duca Timisoara in Cartea Recordurilor cu Cel Mai Mare Pod Din Pet-uri Din Lume, EcoStuff Romania, lanseaza un nou concurs destinat tuturor scolilor si gradinitelor din Judetul Timis „PET-uri Pentru Cartea Recordurilor”.

CITESTE SI: Nu arunca PET-urile de la picnicul de 1 Mai! Aduna-le pentru podul de Cartea Recordurilor de la Timisoara!

CITESTE SI: Cum va arata podul peste Bega, cu care Timisoara vrea sa intre in Cartea Recordurilor? Iata proiectul unei super sculpturi din sticle de plastic pentru competitia ‘Largest Plastic Bottle Sculpture’

Scoala sau gradinita care va aduna in perioada 19 – 31 Mai 2014 cele mai multe pet-uri va castiga un videoproiector oferit de sponsorul proiectului cu.podu. Sunt acceptate pet-uri de toate marimile si culorile, curate, golite de continut, cu capac si sa nu fie turtite.

Toate pet-urile trebuie puse in saci, pe marimi (0.5L, 1L, 2L etc.), pentru fi mai usor de numarat in vederea stabilirii castigatorului.

Toate pet-urile colectate trebuie aduse in Timisoara, pe Blv. Vasile Parvan, vis-a-vis de Universitatea de Vest, la terasa La Capite, in orice zi, dar nu mai tarziu de Sambata 31 Mai, la ora 16.00.  Acolo vor fi numarate si preluate de un reprezentant al EcoStuff.

Castigatorul va fi anuntat si premiul va fi oferit in 5 Iunie de Ziua Mediului. De asemenea castigatorul va fi mentionat pe panoul oficial realizat cu ocazia tentativei de dodorare a recordului actual.

Detalii suplimentare pe [email protected] sau pe pagina de Facebook a proiectului .Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...