Noutati :

Peste o suta de contestatii la titularizare au fost depuse in judetul Timis. Cele mai multe au vizat limba romana!

20 iulie, 2011 - 10:29 AM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Candidatii la titularizare cei mai nemultumiti sunt cei care au sustinut examenul la limba romana. Aceasta disciplina conduce in topul cererilor de recorectare, cu 24 de contestatii depuse.

Pe locul doi se afla limba engleza, cu 14 contestatii. Peste o suta de contestatii au fost depuse la nivelul judetului. Candidatii la un loc titularizabil in invatamantul timisean nu s-au inghesuit prea mult in centrele de examinare sa le depuna. Cele mai multe cereri de recorectare au fost puse pentru limba romana – 24.

O urmeaza limba engleza cu 14 contestatii depuse si disciplina educatori cu 11 cereri de reevaluare. Celelalte discipline nu depasesc zece cereri de recorectare. La psihopedagogie au fost depuse 10 contestatii, la sport – 6, iar la restul disciplinelor contestate, numarul cererilor de reevaluare a fost situat intre una si trei-patru contestatii.

Pe centre de examinare, cele mai multe contestatii in Timis au fost depuse la Grupul Scolar Alimentar – 53, urmat de Colegiul Tehnic „E. Ungureanu” – 29 si Colegiul Tehnic „H. Coanda” – 21.

Rezultatele finale ale examenului de titularizare vor fi afisate joi, 21 iulie, iar sedinta publica de ocupare a posturilor vacante din educatia tmiseana va avea loc vineri, 22 iulie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...