Peste o suta de tineri s-au vaccinat pe terasa, la Timisoara, in cadrul mini-maratonului de 1 Iunie. Video

TIMISOARA. S-a incheiat si mini-maratonul vaccinarii care a avut loc, de 1 iunie, pe o terasa din Timisoara. Adolescentii si tinerii au fost chemati sa se imunizeze impotriva COVID-19 pe parcursul unei singure zile.

CITESTE SI: Primul bebelus venit pe lume in conditii de normalitate la Maternitatea Bega din Timisoara. Spitalul a redevenit non COVID 

135 de persoane s-au prezentat pentru a primi serul de la companiile Pfizer sau Johnson&Johnson, la terasa Vineri 15, situata vizavi de Universitatea de Vest. Acolo a fost amenajat si un stand de informare privind vaccinarea, unde informatiile au fost oferite de medici de specialitate.

50 dintre vaccinati au primit doza de Pfizer si 85 pe cea unica de la Johnson&Johnson.

Evenimentul a inceput marti dimineata la ora 11.00 si s-a incheiat la 22.00, iar pe toata durata lui au fost organizate o serie de activitati. De asemenea, au avut loc recitaluri de muzica, s-a jucat o piesa de teatru si a fost organizata si o expozitie de grafica. In plus, a fost organizata si o tombola cu surprize pentru adolescentii care s-au vaccinat si pentru parintii lor.

VIDEO: George Stefanita

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Ati citit e-mail-urile lui fauci??? Ma adrersez in special redactiei si corporatistilor a tot stiutori, demii zeii noii societati din noua oranduire mondiala, a patra revolutie tehnologica, si a fascismului digital!!!

  2. parca n. ai voie sa bei cand ti se face vaccinul