Peste o mie de timisoreni au fost selectati pentru angajare, la Bursa locurilor de munca. Urmeaza interviurile

TIMISOARA.  Peste 1.700 de persoane au participat la Casa Tineretului din Timisoara, acolo unde 45 de firme si-au prezentat ofertele de angajare, in cadrul Bursei locurilor de munca, dintre cei prezenti fiind selectati 1.021 de oameni, in vederea angajarii.

Directorul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis, Georgina Grigorie, a declarat ca in judetul Timis 45 de firme au oferit, in cadrul Bursei locurilor de munca, un numar de 708 locuri de munca, dintre care 607 in Timisoara, 46 in municipiul Lugoj si 55 in orasul Sannicolau Mare.

Pentru cele 607 locuri de munca din Timisoara s-au prezentat 1.731 de participanti, iar dintre acestia 1.021 au fost selectati in vederea angajarii. Ei urmeaza sa fie chemati la interviuri, la sediile firmelor”, a declarat Grigorie.

Din cele 607 locuri de munca oferite la Timisoara, 514 erau pentru cei cu studii medii, iar 93 pentru cei cu studii superioare. in Lugoj, 39 de locuri de munca au fost pentru cei cu studii medii, iar sapte pentru cei cu studii superioare. La Sannicolau Mare, toate cele 55 de locuri de munca au fost pentru cei cu studii medii.

Cele mai cautate locuri de munca au fost in domeniul automotive (operatori de linie, operatori de productie sau munictori necalificati). De asemenea, s-au mai cautat locuri de munca in domeniul textilelor sau comert.

In judetul Timis, rata somajului a fost in luna martie de 1,98%.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...