Noutati :

Peste jumatate dintre profesorii care au sustinut examenul de definitivat au reusit sa ia nota de trecere. Ce rezultate au obtinut profesorii din Timis?

14 iulie, 2015 - 01:58 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Putin peste 50 % dintre profesorii care au sustinut definitivatul au reusit sa treaca examenul. 346 de dascali s-au inscris la examen, insa dintre ei doar 289 s-au prezentat la proba. Si dintre acestia, 65 au ales sa renunte imediat dupa ce au vazut subiectele. Astfel ca, in total, doar 224 de profesori au dat examenul pentru a-si definitiva postul in invatamant, in judetul Timis.

Dintre acestia, 115 profesori au promovat examenul si au dreptul de a ramane definitiv in sistemul de invatamant. definitivatul.

Dascalii au dreptul sa sustina examenul de definitivat de 3 ori, daca au lucrat in sistemul de invatamant inainte de 1 septembrie 2012, in decursul a 7 ani, sau in 5 ani, daca au intrat in sistem dupa anul 2012.

Cei care nu au luat nota de trecere si vor sa depuna contestatii o pot face in 14 si 15 iulie. Iar rezultatele finale vor fi afisate in 18 iulie.

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...