Peste 7,2 milioane de lei pentru proiecte culturale in judetul Timis. Se deschid apelurile pentru programul Tim Cultura 2023

TIMISOARA. Consiliul Judetean Timis a deschis joi, 9 februarie, apelul pentru proiecte culturale.

CITESTE SI: ‘Calendar timisorean – file din istoria orasului’, cartea jurnalistului Zoltan Kovacs lansata in inima Europei, la Bruxelles 

Cei interesati pot consulta criteriile de eligibilitate si procedura de depunere pe pagina web dedicata programului de finantare, www.timcultura.cjtimis.ro.

Persoanele fizice autorizate, intreprinderile individuale, intreprinderile familiale, persoanele juridice de drept public ori privat precum si organizatiile neguvernamentale de tineret interesate care indeplinesc conditiile legale prevazute de O.G. nr. 51/1998 si de Legea nr. 350/2005 privind regimul finantarilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activitati nonprofit de interes general, cu modificarile şi completarile ulterioare, sunt invitate sa depuna cereri de finantare nerambursabila, in scopul atribuirii contractelor de finantare nerambursabila, pentru proiecte cultural – artistice si de tineret cuprinse in programul „Tim Cultura 2023 – Programul de finantari pentru cultura si tineret” pe anul 2023 in judetul Timis.

Suma alocata pentru proiectele culturale si de tineret este de 7.250.000 lei din care 6.900.000 lei sunt pentru finantarea proiectelor culturale, iar 350.000 lei pentru finantarea celor de tineret.

Regulile privind organizarea sesiunii de finantare nerambursabila si desfasurare a activitatii comisiei de evaluare si selectie, precum si a celei de solutionare a contestatiilor sunt cuprinse in Ghidul de eligibilitate pentru finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor cultural-artistice si de tineret in judetul Timis, aprobat prin HCJT nr. 390/22.12.2022, ce poate fi consultat pe www. timcultura.cjtimis.ro

Selectia si evaluarea cererilor de finantare se va face de catre Comisia de selectie si evaluare a proiectelor cultural-artistice si de tineret, pe baza criteriilor de selectie aprobate prin Ghidul de eligibilitate pentru finantarea nerambursabila din fonduri publice a proiectelor cultural-artistice si de tineret, in judetul Timis.

Documentatia de solicitare a finantarii se va depune intr-un exemplar la Registratura Consiliului Judetean Timis, Bd. Revolutiei din 1989, nr. 17, Timisoara, in format letric si pe stick, sau in format electronic cu semnatura digitala, pe adresa de e-mail [email protected].

Documentele transmise on line vor avea toate semnaturile electronice, iar documentele depuse in format letric vor avea toate semnaturile olografe.

Data limita de depunere este 28.02.2023 ora 15, iar rezultatul final va fi afisat pe site-ul institutiei, in 23.03.2023.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...