Noutati :

Peste 5000 de oameni au ajuns la Craft Art TM, in prima zi de festival

18 august, 2018 - 03:32 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

Peste 5000 de oameni au ajuns sâmbătă în Parcul Rozelor, în prima zi de festival. Cele mai solicitate standuri au fost cele de bere artizanală din străinătate, aflate pentru prima dată în România. Moonlight Brakfast, Grimus și Amalia Gaiță au făcut ca seara să se încheie magic pentru toți cei prezenți în locația de festival.

Standurile de bere artizanală, cât și standurile de mâncare au fost luate ieri cu asalt de către peste 5000 de timișoreni, veniți să deguste sortimentele inedite prezente la Craft Art TM.

Berea artizanală a fost degustată din plin, iar mâncarea îndelung apreciată: ”Am venit pentru producătorii de bere artizanală din străinătate. Până acum, am încercat sortimentele de la 2 dintre producători și pot spune că mă declar mai mult decât mulțumit. Sortimentele producătorilor români îmi sunt cunoscute de dinainte de festival, așa că de data aceasta, le-am lăsat pe plan secund. Oricum, îmi place și atmosfera de aici. Oamenii, artiștii, tot. Un eveniment frumos”, spune Alin G., 40 de ani, Timișoara

Dincolo de cele 40 de sortimente de bere artizanală și 7 food trucks prezente la festival, mulți dintre cei prezenți au venit pentru artiștii anunțati: ”Sunt fan Moonlight Breakfast, sunt aici pentru ei. Îmi doream să îi văd demult, așa că nu mă voi dezlipi de aici, din fața scenei”, spune Ioana M, 30 ani.

Seara a fost deschisă de Amalia Gaiță, cu o reprezentație inedită, care a stârnit interesul tuturor celor prezenți. A urmat show-ul spectaculos al celor de la Grimus, care au reușit să anime publicul de la Craft Art TM. Mai mult, pentru a fi mai aproape de public, au coborât de pe scenă și au cântat în mijlocul fanilor.

Moonlight Breakfast au încheiat seara cu succes, cu un show caracteristic lor, plin de culoare și vibe-uri pozitive. Pe durata reprezentației, publicul a cântat alături de artiști aproape permanent.

A doua și a treia zi de festival promit și mai multe surprize pentru timișoreni: evenimentul Arta Fericirii al lui Andrei Vulpescu(moderat de Claudiu Arieșan) , dj set-urile Dj Bully, UFe, Rammon. Mai mult, totul va fi condimentat de Golan, Gojira&Planet H, Otherside și Kosmic Blues.

Programul complet al festivalului poate fi găsit pe craftarttm.com sau pe pagina de FB a festivalului.
Un eveniment organizat de Clinica de Bere și susținut de Vox Technology Park și Data Group Int.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...