Peste 5.600 de elevi din Timis s-au inscris la simularea examenului de Bacalaureat

TIMISOARA. Peste 5.600 de elevi de liceu din judetul Timis s-au inscris la simularea examenului de Bacalaureat care va avea loc in luna martie a acestui an, potrivit inspectorului scolar general adjunct, Aura Danielescu.

In judetul Timis, simularile pentru examenul national de Bacalaureat vor avea loc in luna martie. La simulare vor participa 5.643 de elevi”, a declarat Aura Danielescu.

Potrivit acesteia, in unele licee din Timisoara si doar la unele materii, elevii au simulat examenul, in luna decembrie, cu scopul de a se pregati pentru Bacalaureatul din vara.

In judetul Timis, in urma examenului de Bacalaureat, sesiunea de vara, procentul de promovabilitate a fost de 42,17%, in timp ce in sesiunea de toamna a fost de 25,21%.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.