Noutati :

Peste 32 de milioane de lei au fost cheltuite cu diurna, telefoanele si transportul deputatilor

16 februarie, 2012 - 07:45 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Camera Deputatilor a cheltuit, in 2011, peste 32 de milioane de lei. Banii au fost folositi pentru diurna, convorbirile telefonice, transport, cazare si deplasari externe.

Potrivit situatiilor publicate de Camera, cele mai mari cheltuieli de anul trecut au fost reprezentate de cazarea deputatilor (17,1 milioane de lei), deplasarile acestora la lucrarile Parlamentului (4,3 milioane de lei) si deplasarea deputatilor in circumscriptiile electorale (3,3 milioane de lei).

In ceea ce priveste transportul deputatilor, Camera a dat anul trecut peste 5.000.000 de lei, iar pentru convorbirile telefonice ale alesilor a cheltuit aproape 356.000 de lei.

Cheltuielile efectuate cu delegatiile Camerei Deputatilor trimise in strainatate in 2011 s-au  ridicat la peste 1.900.000 de lei. Cea mai scumpa deplasare externa a parlamentarilor a costat, anul trecut, peste 71.000 de lei. Aceasta suma a fost cheltuita pentru o deplasare de aproape noua zile realizata, in luna mai 2011 in China, de o delegatie a Comisiei de munca a Camerei formata din patru persoane.

La cheltuielile cu diurna, telefoanele mobile, transportul, cazarea si deplasarile externe ale deputatilor se mai adauga si cele cu salariile lor si ale personalului angajat in cadrul birourilor parlamentare si pentru bunurile si serviciile pentru cabinetele parlamentare.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...