Peste 1,5 milioane de euro pe an va primi COLTERM de la Primaria Timisoara. I-a prelungit contractul pentru reparatii la cladirile municipalitatii

TIMISOARA. Dupa ce in 2017 fosta administratie a decis ca angajatii COLTERM sa se ocupe de lucrarile de intretinere a cladirilor primariei pentru o perioada de 4 ani, acum contractul a fost prelungit pentru tot atat timp.

CITESTE SI: Noua organigrama a Primariei Timisoara, adoptata la limita. Dominic Fritz: Pot sa va promit ca niciodata niciun nepot, verisor, unchi sau matusa de-a mea nu va lucra in primarie

Practic, consilierii locali au votat o hotarare conform careia toate cladirile din administrarea Primariei Timisoara vor fi reparate si intretinute de muncitorii companiei de termoficare.

Se aproba prelungirea pe o perioada de 4 ani a contractului pentru activitatea de «Reparatii si intretinere a imobilelor detinute sau aflate in administrarea municipiului Timisoara, a infrastructurii din incinta lor, eliberarea bunurilor rezultate din evacuari, precum si demolare imobile si alte constructii, manipulare, transport»”, se precizeaza in referatul care insoteste hotararea de Consiliu Local.

Pentru serviciile de intretinere si reparatii, COLTERM va primi din partea Primariei Timisoara nu mai putin de 6,4 milioane de lei fara TVA pe an, adica putin peste 1,5 milioane de euro in fiecare an.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.