Noutati :

Peste 1300 de job-uri oferite la Bursa Locurilor de Munca de la Timisoara! Ce se cauta?

7 aprilie, 2017 - 02:08 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Editia de primavara a Bursei Locurilor de Munca a avut loc la Casa Tineretului. Firme din toate domeniile au venit sa isi promoveze oferta, cele mai numeroase posturi libere fiind rezervate somerilor care nu au studii superioare.

CITESTE SI: Surpriza in trafic la Timisoara! Ce-au descoperit politistii cand au tras pe dreapta un sofer de 25 de ani?

78 de firme din Timisoara au venit la Casa Tineretului pentru a-si prezenta oferta de locuri de munca pe care o au. Peste 1000 de posturi libere au fost puse la dispozitia somerilor din Timis, cele mai multe fiind rezervate celor care nu au studii superioare.

Cele mai multe posturi, 92, sunt puse la dispozitie pentru operatori de productie, subansamble, stivuitoristi, gestionari sau personal de curatenie. 31 de locuri de munca sunt rezervate zidarilor, zugravilor, dulgherilor sau fierarilor betonisti. Nici cei cu studii superioare nu au fost uitatoi, iar pentru ei firmele prezente au pus la dispozitie 98 de locuri de munca. Cele mai multe, 21, sunt in domeniul it, iar 15 sunt rezervate pentru topografi sau ingineri.

Bursa locurilor de munca, dupa cum stiti, una dintre cele mai importante masuri active pe care agentiile de ocupare, nu numai din Romania, dar si din Europa le promoveaza, impreuna cu Serviciul Public European de ocupare. In acest an avem foarte multe firme, ne bucura acest lucru, inseamna ca mediul economic este dinamic, in acelasi timp si flexibil. Avem 78 de firme prezente, au oferit 1389 de locuri de munca. Intr-adevar, cele mai multe sunt pe munca necalificata si studii medii, dar avem si pentru studii superioare peste 100 de locuri de munca, in special ingineri de toate tipurile, manageri de proiect, consultanta, PR, iar in locurile de munca oferite in general, cele mai evidente, si cu numar substantial, sunt in transporturi, in gastronomie, in asigurari si in productie. Oamenii vin pentru ca noi am facut intotdeauna promovare. Sunt foarte multe persoane care isi doresc sa-si schimbe locul de munca, nu neaparat ca nu au loc de munca, si e firesc ca fiecare sa isi doreasca un pas inainte„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, directorul AJOFM Timis, Marcel Miclau.

Conform unei statistici data publicitatii de ANOFM la finalul saptamanii trecute, Timisul ocupa locul 4 in tara la locuri de munca pe care le ofera somerilor, dupa Bucuresti, Arad si Sibiu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...