Noutati :

Peste 11.000 de euro din bugetul local pentru celebrarea a 20 de ani de la infratirea Timisoarei cu Karlsruhe

22 februarie, 2012 - 02:11 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierii locali vor aproba in sedinta ordinara care va avea loc saptamana viitoare alocarea unei sume de 48.000 de lei pentru organizarea unui eveniment dedicat implinirii a 20 de ani de la semnarea unui acord de infratire intre Timisoara si orasul Karlsruhe din Germania.

Potrivit referatului ce insoteste proiectul de hotarare, in perioada 11 – 14 mai vor avea loc mai multe „activitati de amploare, precum o serie de actiuni culturale si aniversare – expozitii fotografice si de arta, concerte, filme de prezentare, ceremonie aniversara, expozitii documentare, promovarea publica a evenimentului, editarea unei brosuri bilingve cu privire la relatia de infratire dintre orase, vizitarea mai multor institutii si organizatii implicate in cooperarea dintre orase, intalniri de lucru intre reprezentantii celor doua orase, realizarea unui monument dedicat oraselor infratite etc”.

La Timisoara vor sosi mai multi oficiali ai orasului german, printre care si primarul Heinz Fenrich, un grup muzical, dar si delegatii oficiale ale Ambasadei Republicii Federale Germane in Romania si ai Consulatului din Timisoara. Primaria Timisoara le va asigura cazarea, masa, tratatia, masa oficiala, precum si un moment de cocktail.

Potrivit sefei Directiei de Dezvoltare din cadrul Primariei Timisoara, evenimentul ofera posibilitatea de afirmare a potentialului economic, multicultural si turistic al Timisoarei in Germania.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...