Noutati :

Peste 1000 de elevi din Timis sunt nemultumiti de notele primite la Bacalaureat. Cele mai multe contestatii depuse la romana

8 iulie, 2013 - 06:44 PM
Autor: Dana Constantin      
Categorie: EDUCATIE
0

Rezultatele probelor scrise ale examenului de Bacalaureat au fost afisate astazi, la ora 12.00. Elevii nemultumiti de notele obtinute au avut la dispozitie patru ore, din momentul afisarii rezultatelor, pentru a depune contestatii.

In total, in judetul Timis, au fost depuse 1127 de contestatii. Dintre acestea 422 au vizat notele obtinute la Limba si Literatura Romana, 263 la Matematica, 143 la Biologie, 99 la Istorie, 86 la geografie, in timp ce la celelalte materii la care elevii au sustinut probe scrise in cadrul Bacalaureatului s-au inregistrat sub 10 contestatii.

Lucrarile pentru care au fost depuse contestatii vor fi reevaluate, dar nu in judetul Timis, ci la Arad. Asta in timp ce in judetul nostru vor fi analizate contestatiile depuse in judetele Hunedoara, Caras Severin si Mehedinti.

Contestatiile depuse trebuie analizate pana in 11 iulie, iar rezultatele finale vor fi facute publice in 12 iulie.

Rata de promovabilitate la Bacalaureat, in judetul Timis, a fost in acest an de 54,41%.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...