Noutati :

Peste 100 de retete medicale eliberate de farmacii pe numele unor persoane decedate in Timis

17 februarie, 2012 - 10:17 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Un control de catre Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis a scos la iveala faptul ca mai multe farmacii din judet au eliberat retete medicale pe numele unor persoane decedate.

„A fost descoperit un numar de 101 retete medicale eliberate dupa data de deces a beneficiarului. In urma acestor constatari, CJAS Timis a luat masurile impuse in conformitate cu legile in vigoare. A fost declansata procedura de recuperare a 262.145,51 lei, suma ce reprezinta contravaloarea retetelor mai sus mentionate la care se adauga majorarile aferente”, a declarat Oana Rachitan, purtator de cuvant CJAS Timis.

In cursul acestei luni, banii vor fi retinuti din valoarea facturilor decontate de catre CJAS furnizorilor de servicii farmaceutice vizati. Potrivit presedintelui CJAS Timis, Cristian Careba, Casa de Asigurari va continua seria controalelor la furnizorii de servicii medicale, medicamente si dispozitive medicale cu care se afla in relatie contractuala.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...