Peste 100 de elevi din Timis au vizitat Politia de Frontiera, in cadrul Saptamanii Altfel

TIMISOARA. Peste 100 de elevi au vizitat sediile structurilor subordonate Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, in cadrul programului „Sa stii mai multe sa fii mai bun”.

Sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara, precum si sediul Sectorului Politiei de Frontiera Cruceni au fost vizitate joi de peste 100 de elevi din cadrul Scolii gimnaziale nr. 7 “Sfanta Maria” – Timisoara si Scoala generala din comuna Giulvaz.

Reprezentantii politiei de frontiera le-au explicat elevilor activitatile specifice care se desfasoara intr-un Punct de Trecere a Frontierei, principalele atributii ale politistilor de frontiera, le-a fost prezentata tehnica din dotare, cu precadere mijloacele de transport, o autospeciala care functioneaza pe principiul termoviziunii, aparatura de vedere pe timp de zi/noapte, cainii de serviciu si au vizionat câteva filme care au prezentat activitatea lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera  Timisoara.

Atentia si receptivitatea de care au dat dovada atat elevii, cat si profesorii au fost rasplatite cu un exercitiu demonstrativ, la finalul demonstratiilor copiii avand posibilitatea de a se urca in autospecialele de interventie din dotarea Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera  Timisoara.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...