Noutati :

Peste 100 de candidati, inscrisi la primele probe orale la Bacalaureat, in Timis, n-au mai venit la examen!

21 august, 2012 - 10:14 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Un numar de 460 de absolventi de liceu, din judetul Timis s-au inscris la proba de competente lingvistice la limba romana, insa s-au prezentat doar 355.

Dintre acestia, doar 79 au obtinut calificativul „experimentat”.

Potrivit inspectorului scolar general Cornel Petroman, in prima zi a examenului de Bacalureat, sesiunea de toamna, la proba de competente lingvistice, la limba romana au fost inscrisi 460 de absolventi de liceu, dintre acestia 355 au fost prezenti. 125 au primit calificativ „mediu”, 151 au primit calificativ „avansat”, iar 79 au calificativ „experimentat”.

La limba materna, luni, in prima zi de examen, s-au inscris 3 absolventi pentru limba germana. Dintre acestia 2 au primit calificatovul „avansat”, iar 1 candidat a primit calificativul „experimentat”.

Probele de competente lingvistice vor continua si astazi, marti, 21 august.

Sambata se vor forma comisiile pentru corectarea lucrarilor la probele scrise ale acestui examen de Bacalaureat, sesiunea de toamna. Centre de corectare vor fi in Timisoara, recas, Lugoj si Faget.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...