Noutati :

Peste 100.000 mp de spatii office si noua cladiri, in portofoliul Iulius, dupa inaugurarea cladirii UBC 2 din Openville la Timisoara

23 februarie, 2017 - 01:26 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Recunoscut drept cel mai mare dezvoltator de proiecte mixte din Romania, grupul Iulius reprezinta un investitor activ si pe piata office.

Astfel, dupa inaugurarea, in luna ianuarie, a primului imobil de birouri din ansamblul Openville Timisoara, Iulius a ajuns la un portofoliu operational de peste 106.000 mp de spatii office, in noua cladiri clasa A, realizate sub brandul „United Business Center” (UBC).

In ultimele 12 luni, suprafata de birouri detinuta a crescut cu 42.000 mp, odata cu finalizarea a doua imobile in ansamblul Palas Iasi si a cladirii din Openville Timisoara. Tot aici, compania are in dezvoltare o suprafata totala de aproximativ 130.000 mp, in ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul tarii.

In aceasta vara, portofoliul operational de birouri va creste cu inca 13.000 mp, cand va fi data in folosinta cea de-a doua cladire office din ansamblul Openville Timisoara. Totodata, in primavara, Iulius va incepe lucrarile de constructie la trei noi cladiri, cu o suprafata totala de 73.000 mp, care vor fi livrate pe piata intr-un termen cuprins intre 12 si 18 luni.

In prezent, Iulius detine sase cladiri UBC in complexul urbanistic Palas Iasi (70.000 mp), doua in proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) si una in ansamblul mixt Openville Timisoara (18.000 mp).

Cele noua imobile gazduiesc sediile a peste 50 de companii si reprezinta spatii de munca moderne pentru aproximativ 7.800 de persoane, care au la dispozitie o gama extinsa de facilitati: food court, restaurante, cafenele, magazine, spatii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, sali de conferinta, servicii medicale si bancare, optiuni pentru relaxare si locuri de parcare.

De asemenea, in toate cladirile sale de birouri, Iulius a implementat programul Card Partener, prin care miile de angajati beneficiaza de discount-uri speciale, de pana la 30%, la zeci de magazine si operatori de servicii.

Proiectate in conformitate cu normele LEED, cladirile UBC dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creste eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor.



Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...