Noutati :

Peste 1 milion de lei de la CJAS Timis pentru servicii medicale paraclinice! S-au suplimentat fondurile pentru laboratoarele de analize si serviciile de imagistica

28 octombrie, 2011 - 09:57 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SANATATE
0

TIMISOARA. Pentru a sprijini buna desfasurare a actului medical, Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Timis  a solicitat CNAS deblocarea fondului de rezerva din bugetul pe 2011 alocat furnizorilor de servicii medicale paraclinice.

In cadrul Consiliului de Administratie, CJAS Timis a aprobat suplimentarea valorilor de contract aferente trimestrului IV pentru laboratoarele de analize medicale si furnizorii de servicii de imagistica  (RMN, CT si  radiologie) cu care se afla in relatie contractuala.

Astfel, odata cu deblocarea celor 10 procente din bugetul total alocat serviciilor mai sus mentionate, bugetul acestora a fost suplimentat cu 1.060.600 lei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...