Noutati :

Peste 1.300 de elevi din Timis vor primi burse de 180 de lei pe luna in cadrul programului Bani de liceu

6 noiembrie, 2012 - 12:15 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Peste 1.300 de elevi din Timis vor primi cate o bursa in valoare de 180 de lei de la stat prin programul Bani de liceu. Banii sunt acordati elevilor care provin din familii cu situatii materiale dificile.

Aproape toate cererile au fost aprobate, astfel ca, in judetul Timis, 1.312 elevi vor primi bursa prin programul Bani de liceu. Mai sunt 8 contestatii depuse, care se vor rezolva in aceasta saptamana, eu cred ca pozitiv. Deci toate cererile depuse au fost sau vor fi aprobate, in urma unor anchete sociale facute de reprezentantii primariei”, a precizat Francisc Halasz, inspector scolar general adjunct in Timis. [CODUL SAPTAMANII 5-11 NOIEMBRIE: 402]

El a adaugat ca banii vor fi primiti de elevi in luna decembrie, dar retroactiv, din luna septembrie.

„Un lucru important de mentionat este acela ca, daca elevul care beneficiaza de o asemenea bursa face 20 de absente nemotivate, pe an, atunci pierde acest ajutor de la stat. Astfel, acordarea banilor este conditionata de conduita elevului”, a adaugat inspectorul scolar general adjunct.

In 2011 au fost acordate 1.836 de burse in judetul Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...