Peste 1.000 de litri de bere confiscati la Timisoara si amenzi cu duiumul in Piata Noua din Calea Lipovei

TIMISOARA. Politistii locali au dat navala in Piata Lipovei din Timisoara, pentru a-i verifica pe comerciantii care vand acolo. Au impartit amenzi de aproape 30.000 de lei si au confiscat zeci de sticle si cutii de bere.

Inspectorii din cadrul Serviciului Inspectie Comerciala au gasit pietari care vindeau altceva decat aveau in documente si comercianti care nu aveau documente pentru marfa expusa spre vanzare.

O societate comerciala a fost amendata cu 15.000 de lei pentru ca vindea alcool, desi in acte scria ca poate vinde doar legume si fructe. Oamenii legii au confiscat 506 de doze de bere si 332 de sticle, adica peste 1.000 de litri de bere.

O alta firma care comercializa legume s-a ales cu o amenda de 13.000 de lei pentru ca nu avea acte de provenienta a marfii. Politistii au mai confiscat 11 kilograme de rosii, 35 de kilograme de dovleac si 5 kilograme de ciuperci. Marfa a ajuns la Directia de Finante pentru valorificare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

    Pareri

  1. Unde e magazinul de retail al finantelor?

  2. Felicitari, de ce sa luati atatia bani din impozite marite cand puteti sa-i luati de la evazionistii acestia? De ce nu se fac razii si controale si in domeniul rutier? De ce nu curg miile de amenzi cand avem cei mai nesimtiti si iresponsabili soferi? De ce nu se vrea intarirea bugetului pe baza nesimtitilor? Luati bani de la ei si asa vom deveni mai responsabili si civilizati.

  3. In p-ta 700 este magazinul cu produsele confiscate.

  4. au dat navala….asa e !doar e o turma !singura problema ramane plata acestor amenzi,care din spusele propriilor purtatori de vorbe sunt platite in proportie covarsitoare de ….0,9%…
    In concluzie :aceeasi reclama seaca unei pseudopolitii!