Pescador turcesc oprit cu focuri de arma in apele teritoriale romanesti

Un pescador turcesc,prins la braconaj de calcani in apele noastre, nu s-a oprit din misiune decat dupa ce politistii au tras zeci de focuri de arma. Pescarii n-au vrut sub niciun chip sa tina cont de somatiile agentilor de frontiera din zona Marii Negre. Pescadorul turcesc plin cu sute de metri de plase a fost reperat imediat dupa miezul noptii. Braconierii ar fi vandut calcanul la care ravneau la restaurante cu 5 dolari kilogramul, in timp ce in magazine se cumpara cu 10-15 dolari. Planul era sa isi incarce pescadorul cu 1500 de kilograme. Pescadorul turcesc a ajuns in portul Constanta dupa 12 ore. Va ramane acolo pana cand politistii nostri vor termina ancheta. Turcii nu aveau permise de pescuit si nici alte autorizatii. Comandantul si proprietarul navei vor raspunde in fata procurorilor pentru cele intamplate noaptea trecuta, iar membrii echipajului vor fi trimisi acasa in baza unui acord de extradare intre Romania si Turcia. Strainii nu au recunoscut ca se aflau la pescuit ilegal, au declarat ca erau in drum spre Ucraina. Insa politistii de frontiera au spus ca i-au vazut in momentul in care isi aruncau plasele in mare.

Un pescador turcesc,prins la braconaj de calcani in apele noastre, nu s-a oprit din misiune decat dupa ce politistii au tras zeci de focuri de arma. Pescarii n-au vrut sub niciun chip sa tina cont de somatiile agentilor de frontiera din zona Marii Negre.

Pescadorul turcesc plin cu sute de metri de plase a fost reperat imediat dupa miezul noptii.

Braconierii ar fi vandut calcanul la care ravneau la restaurante cu 5 dolari kilogramul, in timp ce in magazine se cumpara cu 10-15 dolari. Planul era sa isi incarce pescadorul cu 1500 de kilograme.

Pescadorul turcesc a ajuns in portul Constanta dupa 12 ore. Va ramane acolo pana cand politistii nostri vor termina ancheta.

Turcii nu aveau permise de pescuit si nici alte autorizatii. Comandantul si proprietarul navei vor raspunde in fata procurorilor pentru cele intamplate noaptea trecuta, iar membrii echipajului vor fi trimisi acasa in baza unui acord de extradare intre Romania si Turcia.

Strainii nu au recunoscut ca se aflau la pescuit ilegal, au declarat ca erau in drum spre Ucraina. Insa politistii de frontiera au spus ca i-au vazut in momentul in care isi aruncau plasele in mare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.