Pericol public! Capacele de canal sunt pe cale de disparitie la Timisoara

Nu mai fac fata hotilor! Acum le pun, acus dispar. Echipele de interventie de la Aquatim sunt pur si simplu depasite de viteza cu care hotii fura capacele de canal din oras. Numai saptamana trecuta au disparut 40 de bucati aflate chiar pe carosabil. Hotii au dat loviturile in cartierele Ronat, Mehala, Buziasului si Fratelia. Reprezentantii Aquatim fac apel la politisti sa le dea o mana de ajutor si sa monitorizeze mai atent acest fenomen, avand in vedere riscul producerii de accidente grave. De asemenea, proprietarii centrelor de colectare a fierului vechi sunt rugati sa semnaleze daca la poarta vin persoane dornice sa vanda capace de canal. Paguba pe care hotii o fac Aquatim-ului in fiecare an este de 80.000 de lei in fiecare an prin disparitia, in medie, a peste 200 de capace ori gratare pentru scurgerea apei de ploaie. Angajatii de la regia de apa s-au apucat sa le sudeze, dar degeaba. Strazile de pe care dispar cu predilectie capacele sunt situate in zonele unde exista centre de colectare. Dar, se pare  ca hotii inainte de a le livra centrelor de recoltare le sparg si le amesteca cu alte materiale feroase, astfel ca sunt mai greu de depistat.

Nu mai fac fata hotilor! Acum le pun, acus dispar. Echipele de interventie de la Aquatim sunt pur si simplu depasite de viteza cu care hotii fura capacele de canal din oras. Numai saptamana trecuta au disparut 40 de bucati aflate chiar pe carosabil. Hotii au dat loviturile in cartierele Ronat, Mehala, Buziasului si Fratelia.

Reprezentantii Aquatim fac apel la politisti sa le dea o mana de ajutor si sa monitorizeze mai atent acest fenomen, avand in vedere riscul producerii de accidente grave.

De asemenea, proprietarii centrelor de colectare a fierului vechi sunt rugati sa semnaleze daca la poarta vin persoane dornice sa vanda capace de canal.

Paguba pe care hotii o fac Aquatim-ului in fiecare an este de 80.000 de lei in fiecare an prin disparitia, in medie, a peste 200 de capace ori gratare pentru scurgerea apei de ploaie.

Angajatii de la regia de apa s-au apucat sa le sudeze, dar degeaba. Strazile de pe care dispar cu predilectie capacele sunt situate in zonele unde exista centre de colectare. Dar, se pare  ca hotii inainte de a le livra centrelor de recoltare le sparg si le amesteca cu alte materiale feroase, astfel ca sunt mai greu de depistat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.