Perchezitii la Timisoara la o retea de falsificatori de bancnote. VEZI VIDEO!

UPDATE: Un numar de 9 persoane au fost retinute pentru 24 de ore, in urma audierilor. Anchetatorii au mai perchezitionat si doua garaje din Timisoara, intr-unul dintre acestea gasind mai multe bancnote de 100 si 200 de lei, dar si 45 de bancnote de 100 de euro.

___________________________________

UPDATE: La ultima perchezitie, politistii au gasit computerul si imprimanta, dar si materialele necesare pentru falsificarea si confectionarea de bani.

____________________________________

TIMISOARA. Un numar de 11 perchezitii au loc la Timisoara la o retea compusa din 10 persoane care se ocupau cu falsificarea de bancnote, apoi le plasau pe piata cu ajutorul unor oameni sarmani.

De aproximativ un an DIICOT, alaturi de ofiterii de la Crima Organizata urmaresc reteaua de falsificatori de bani, iar miercuri au loc 11 perchezitii pentru a gasi imprimantele performante cu care se tipareau banii.

Falsificatorii obisnuiau sa tipareasca apoi sa plaseze pe piata bancnote de 100 si 200 de lei. Pana acum au fost plasate pe piata circa 100 de bancnote.

9 persoane vor fi duse la audieri, la DIICOT Timisoara in urma acestor descinderi, cea de-a 10-a fiind in acest moment in strainatate.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Video-ul nu poate fi incarcat.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...