‘Pentu unii muma, pentru altii ciuma’. De ce crede taranistul Ciprian Mihok ca Politia Locala tine cu liberalii

TIMISOARA. In Timisoara sunt multe lucruri ‘nu tocmai in regula’. Aceasta este concluzia la care a ajuns in urma observatiilor proprii si a sesizarilor primite, candidatul PNTCD in alegerile pentru un post de deputat in Colegiul 3 Ciprian Mihok. Printre ele, atitudinea partinitoare a Politiei Locale, lipsa cosurilor de gunoi si a chioscurilor de bilete.

Pe o plimbare scurta de la Trist si pana la intersectia Rebreanu cu Sagului nu am gasit, pe partea dreapta, niciun cos de gunoi. Dar poate ca acestea sunt cele mai mici probleme de ordin administrativ. In ceea ce priveste politia locala este total inexistenta„, spune Ciprian Mihok.

Iar lipsa politistilor locali incurajeaza, in opinia candidatului PNTCD, vandalismul, inclusiv pe cel electoral.

” Sunt acte de vandalism comise de huligani, de persoane iresponsabile spre care imi indrept compasiunea pentru ca sunt convins ca nu inteleg efortul electoral. Si aici ma refer asupra acelor acte de vandalism indreptate asupra materialelor noastre de semnalizare electorala, asupra acelor cuburi amplasate in diferite parti ale orasului. Am observat in deplasarile mele ca in special cuburile electorale ale competitorilor PNL-isti nu sunt vandalizate, nu am vazut niciunul vopsit cu grafiti, zgariat sau chiar sfasiat. Ma gandesc atrunci ca, la fel ca in cazul casutelor electorale care au fost alocate exclusiv pe principiul partinic, tot pe acelasi principiu s-au protejat si materialele electorale de partid, cele liberale.”a adaugat Ciprian Mihok.

Ciprian Mihok considera acest lucru ca pe o mare inegalitate si, totodata o nedreptate facuta de PNL celorlalte partide implicate in campania electorala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...