Noutati :

Pentru demiterea lui Basescu, la vot trebuie sa vina jumatate plus 1 din romanii cu drept de vot! CCR: Referendumul este valid doar cu prezenta a jumatate plus unu din cei inscrisi pe liste!

10 iulie, 2012 - 02:31 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Curtea Constitutionala a decis, astazi, ca referendumul este constitutional. Pentru a fi validat, la referendum trebuie sa se prezinte 50% plus unu din persoanele înscrise pe listele electorale permanente.

Curtea Constitutionala a decis, astazi, ca legea prin care s-au facut modificari la articolul 10 din Legea referendumului este constitutionala in masura în care asigura participarea a cel putin jumatate plus unu din numarul persoanelor inscrise în listele electorale permanente.

In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu unanimitate de voturi, a constatat ca Legea pentru modificarea art.10 din Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului este constitutionala, in masura in care asigura participarea la referendum a cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente, scrie MEDIAFAX.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...