Pensionara izbita pe trecerea de pietoni de o soferita in centrul Timisoarei

Grav accident de circulatie in centrul orasului! O soferita nu a acordat prioritate unei batrane care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni din spatele Hotelului Timisoara. Femeia de la volan, in varsta de 31 de ani spune ca pensionara ezita sa treaca strada pe zebra si de aceea a decis sa mearga mai departe. S-a trezit insa cu batrana in fata masinii. In urma izbiturii, batrana a fost ranita, s-a lovit la cap, s-a umplut de sange si si-a pierdut cunostinta. Soferita a incercat sa-i acorde primul ajutor, iar apoi a chemat o ambulanta. Medicii au transportat-o de urgenta la Spitalul Municipal aflat in imediata apropiere. Politistii au inceput cercetarile. Tanara de la volan va ramane fara carnet, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, risca si dosar penal pentru vatamare corporala.

Grav accident de circulatie in centrul orasului!

O soferita nu a acordat prioritate unei batrane care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni din spatele Hotelului Timisoara.

Femeia de la volan, in varsta de 31 de ani spune ca pensionara ezita sa treaca strada pe zebra si de aceea a decis sa mearga mai departe.

S-a trezit insa cu batrana in fata masinii. In urma izbiturii, batrana a fost ranita, s-a lovit la cap, s-a umplut de sange si si-a pierdut cunostinta.

Soferita a incercat sa-i acorde primul ajutor, iar apoi a chemat o ambulanta. Medicii au transportat-o de urgenta la Spitalul Municipal aflat in imediata apropiere.

Politistii au inceput cercetarile.

Tanara de la volan va ramane fara carnet, iar in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, risca si dosar penal pentru vatamare corporala.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.