Noutati :

Pedalarea de primavara a adunat peste 1.000 de biciclisti la Timisoara. FOTO si VIDEO!

22 aprilie, 2012 - 02:15 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Peste 1.000 de biciclisti s-au adunat, duminica, la Hala Timco, punctul de plecare in tura ciclista din aceasta primavara. Evenimentul s-a dovedit a fi un succes, avand in vedere numarul mare de participanti.

Cu mic, cu mare, biciclistii s-au adunat, intre orele 10 si 11 la Hala Timco din Timisoara, la punctul de pornire in tura ciclista. Cei care nu au avut biciclete le-au putut inchiria de la organizatori, iar cei mai mici au primit si baloane colorate pentru a le prinde de biciclete.

Cei interesati si-au putut procura si numere pentru biciclete, dar si pliante informative cu traseul pe care urma sa il parcurga.

Ne-am propus sa adunam cat mai multi timisoreni dornici de pedalare la acest eveniment, iar peste doua saptamani vom incepe traditionalele ture banatene care se vor desfasura  pe parcursul verii, din doua in doua saptamani„, a declarat Gratian Bolog, reprezentant Verde pentru biciclete.

Asadar, s-a pornit la ora 11 de la Hala Timco de pe Calea Circumvalatiunii, apoi traseul a continuat: Bulevardul Republicii – Bulevardul Iuliu Maniu – Bulevardul 16 Decembrie – Bulevardul Constantin Brancoveanu – Splaiul Tudor Vladimirescu – Bulevardul Mihai Viteazul – Bulevardul Victor Babes – Strada Cluj – Bulevardul Corneliu Coposu – Splaiul Nistrului – Piata Badea Cartan – Bulevardul Take Ionescu – Strada Popa Sapca – Parcarea Iulius Mall – Calea Circumvalatiunii – Strada Gheorghe Lazar – Piata Marasti – Piata Unirii.

La ora 12.30, aproximativ, la finalul plimbarii, biciclistii au poposit in Piata Unirii, unde au avut parte de o surpriza din partea organizatorilor.

Organizatorii Verde pentru Biciclete au anuntat ca in acest an nu vor mai organiza competitii sportive de genul concursurilor. In schimb, acestia vor incuraja si sprijini competitiile organizate de scoli si de diverse cluburi sportive, totul pentru incurajarea miscarii si a practicarii sportului, ca parte a unui mod de viata sanatos.

Foto: Ervin Boer

Video-ul nu poate fi incarcat.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...