Noutati :

Pe ce s-au cheltuit 18 milioane de lei la Spitalul Judetean Timisoara in acest an. Anuntul CJT

12 septembrie, 2019 - 12:37 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SANATATE
2

TIMISOARA. Anul 2019 aduce investitii de peste 18 de milioane lei in infrastructura Spitalului Judetean din Timisoara, reaminteste Consiliul Judetean Timis in subordinea caruia se afla cea mai mare unitate medicala din vestul Romaniei.

CITESTE SI: Se inchid b-dul Bratianu si strada 20 Decembrie, la Timisoara. Muncitorii trec la asfaltare 

Potrivit CJT, s-a lucrat si se munceste in continuare la reabilitari de sectii, dotarea cu echipamente performante si modernizarea cladirilor spitalului.

Printre cele mai importante lucrari se numara recompartimentarea si modernizarea Sectiei, inca inchisa, de Mari Arsi de la Casa Austria (3.3 milioane lei) si extinderea, modernizarea si dotarea cu echipamente performante a Unitatii de Primiri Urgente a Spitalului Judetean (2.5 milioane lei).

De asemenea, 500.000 lei sunt alocati pentru reamenajarea Sectiei de Urologie si ATI transplant renal, iar 1.000.000 pentru reparatii capitale la instalatiile electrice ale spitalului. Totodata, unul dintre lifturi, cu o capacitate maxima de 20 de persoane, a avut parte de reparatii capitale, o investitie de aproape 300.000 lei.

Avem toata deschiderea sa investim in Spitalul Judetean. Din pacate, trebuie sa temporizam lucrarile, intrucât nu putem bloca activitatea acestuia. Lucram pe cat de repede se poate, fara a afecta actul medical. Scopul nostru este sa ridicam calitatea serviciilor medicale la nivelul asteptarilor timisenilor”, spune presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Pe langa fondurile alocate investitiilor in infrastructura existenta a spitalului, reprezentantii Consiliul Judetean mentioneaza proiecte aflate in derulare, dar inca pe hartie: o noua maternitate, de 12 milioane de euro, respectiv amenajarea unei parcari supraetajate, in vecinatatea unitatii medicale.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mărimea unui spital se ia după paturi, și nu e cel mai mare din vest, are 1178 de paturi, județeanul din Arad spre exemplu are 1300.

  2. Una dintre modernizari, imi pare rau ca nu i-am filmat. 3 Dorei care dadeau cu tifel peste vopseaua veche intr-un stil foarte „Finut”