Pe 8 iunie, World Class aduce Festivalul #BeHealthy la Timisoara: Cea mai mare sarbatoare urbana a sanatatii si fitness-ului din Romania

TIMISOARA. World Class continuă și în 2024 tradiția Festivalului #BeHealthy, cea mai mare sărbătoare urbană a sănătății și fitness-ului din România, iar prima ediție din acest an va avea loc la Timișoara, în Iulius Gardens.

Cu mulți ani în urmă, World Class a inițiat cel mai amplu festival urban de health & fitness din România, #BeHealthy Festival. De atunci, Mișcarea #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare a devenit tot mai puternică, iar #BeHealthy Festival s-a transformat într-un adevărat fenomen și a reunit, de la an la an, o comunitate din ce în ce mai mare de entuziaști ai mișcării, sănătății și stării de bine. Accesul la toate activitățile din festival este gratuit pentru toți, iar participarea la clase se face pe baza înscrierii prealabile.

Organizarea Festivalului #BeHealthy la Timișoara este o mare bucurie și o onoare pentru noi. Comunitatea vibrantă a orașului este locul perfect pentru a da startul acestui eveniment. Prin Festivalul World Class #BeHealthy, dorim să transmitem încă un mesaj puternic despre importanța mișcării și a exercițiilor fizice pentru sănătatea fizică și psihică. Fiecare pas făcut împreună ne apropie de un viitor mai sănătos! Invităm toți timișorenii să ni se alăture pe 8 iunie la Timișoara și, în curând, la București, pentru a face un pas important către un stil de viață mai activ și mai sănătos, a spus Kent Orrgren, CEOWorld Class.

Începând cu ora 9:30 AM, Festivalul #BeHealthy va transforma Timișoara în punctul fierbinte al sănătății, fitness-ului și wellness-ului. Cei mai îndrăgiți antrenori și instructori World Class vor susține clase de group fitness, iar participanții vor putea să își testeze limitele în cadrul provocărilor distractive și în Boot Camp-ul condus de antrenorii personali. Marele premiu, un abonament Gold pe un an la cluburile și piscinele World Class, va fi oferit la finalul festivalului. Pentru cei mici, va fi pregătită o zonă specială, #BeHealthyKids, cu activități distractive și educative dedicate lor, alături de instructori și antrenori specializați.

Festivalul #BeHealthy a devenit, în timp, mai mult decât un simplu eveniment – o parte integrantă a Mișcării #BeHealthy pentru Mai Multă Mișcare. O ocazie ideală pentru familii, prieteni și colegi să se reunească și să celebreze împreună sănătatea, vitalitatea și energia. Scopul acestui festival este de a inspira cât mai mulți români să adopte un stil de viață activ și sănătos.

Festivalul va aduce împreună participanți de toate vârstele la clasele energizante susținute de echipa de antrenori și instructori World Class. Competiții, premii, surprize și activități distractive și educative pentru copii sunt doar câteva dintre activitățile pregătite pentru această ediție a festivalului. Indiferent dacă participanții practică deja exerciții fizice regulate sau acum încep să descopere beneficiile extraordinare ale mișcării pentru sănătate, #BeHealthy Festival este locul ideal pentru a face încă un pas în călătoria către un nou stil de viață, stilul #BeHealthy promovat de World Class.

Accesul la festival este gratuit, dar locurile la clase sunt limitate. Participanții sunt invitați să se înscrie pe pagina oficială a festivalului, la clasele și activitățile preferate.

Festivalul #BeHealthy promite o zi plină de energie pozitivă, entuziasm, mișcare și distracție pentru Timioșoara. Mai multe informații pe pagina oficială a evenimentului: https://www.worldclass.ro/behealthy-festival-timisoara/.

Despre World Class România

World Class România este liderul industriei de sănătate, fitness și wellness din România, cu un număr total de 46 de cluburi și 23 de piscine în întreaga țară și peste 77.000 de membri. Cluburile World Class oferă servicii la cele mai înalte standarde, facilități de vârf și clase diversificate. World Class este partener tradițional durată pentru LES MILLS™ – cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume. World Class România oferă, de asemenea, un concept premium de club de fitness și stil de viață, numit W, în care membrii se pot antrena și relaxa într-un mediu intim și exclusivist.

Despre Vectr Holdings

Vectr Holdings este o companie de investiții care deține companii în agrobusiness, distribuție de echipamente și utilaje agricole, dezvoltare și investiții imobiliare, precum și în industria de health & fitness. Vectr Holdings este owner-ul World Class România, liderul pieței de health & fitness din România.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.