PDL ramane cu doua scaune goale in plenul Consiliului Judetean Timis. Ovidiu Moza s-a retras din functie

TIMISOARA. Consilierul judetean al PDl, Ovidiu Moza, a decis sa se retraga din functia de consilier judetean, aceasta la scurta vreme dupa ce un alt consilier judetean al PDL, Traian Stancu, a demisionat din aceeasi functie.

Spre deosebire de Traian Stancu, care a demisionat si din partidul care l-a trimis in Consiliul Judetean Timis, din PDl, Ovidiu Moza a renuntat doar la functia de consilier judetean, invocand motive de incompatibilitate, dupa ce s-a angajat intr-o noua functie.

Chiar daca nu are majoritate in CJT, PDL nu s-a grabit sa numeasca alti doi membrii ai partidului pe cele doua scaune ramase libere in Consiliul Judetean. Oricum, numele celor care vor intra in CJT din partea PDL pentru ultimul an din acest mandat, vor fi discutate in Biroul Permanent Judetean al partidului, cel mai probabil in perioada urmatoare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...

Etichete


    Pareri

  1. Mi se pare o dovada de demnitate din partea acestui consilier,daca a realizat ca este o incompatibilitate de functii intre cea de consilier si cea proaspat dobandita a inaintat demn demisia de onoare.Mai rar astfel de gesturi in politica romaneasca

  2. Se dovedeste ca pentru unii este mai importanta corectitudinea decat avantajele unei functii.Daca a realizat ca nu mai poate continua,si-a dat demisia.Doar cu astfe de caractere se poate face performanta

  3. @camil: esti un prost, credul si neinformat; a renuntat pentru ca a fost instalat in functia de director in transelectrica, sucursala timisoara! jurist de 31 de ani, director intr-o companie energetica! cu cateva zile inainte de aceasta numire, a fost angajat provizoriu ca expert in standardizare in domeniul energetic, desi pregatirea lui in acest domeniu este zero barat; ce ar fi sa va luati voi de manutza si sa va aruncati in bega?

  4. o, da oana; un adevarat „caracter”! profesionistul la locul potrivit; mapa lui profesionala spune totul; apropo, voi aveti si drept de vot?