Noutati :

Paul Pirsan este noul rector al Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Timisoara

28 februarie, 2012 - 05:11 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Agronomia timisoreana si-a ales rectorul. Este vorba de Paul Pirsan, decanul Facultatii de Agricultura si fost director al Directiei pentru agricultura si industrie alimentara Timis.

Paul Pirsan a fost votat de 190 de persoane, in timp ce contracandidatul sau Adrian Grozea a fost ales de 162 de electori.

361 de persoane au avut drept de vot in cadrul USAMVB Timisoara, 40 dintre acestia fiind studenti. 358 din 361 de electori si-au exprimat intentia de vot.

Pentru alegerea rectorului au fost nevoie de 177 de voturi pentru unul din cei doi candidati.
Paul Pirsan l-a invins in lupta pentru fotoliul de rector pe Adrian Grozea, fostul prodecan al Facultatii de Zootehnie si Biotehnologii.

Paul Pirsan are 56 de ani si este decanul Facultatii de Agronomie in cadrul USAMVB Timisoara. Acesta a fost, in perioada 2005-2009, director executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Timis.

Domnul Paul Pirsan a fost ales rector. Vom trimite dosarul la Ministerul Educatiei, iar cand va veni ordinul de validare in functie, el va fi rectorul ales pentru urmatorii patru ani“, ne-a spus Sorin Stanciu, presedintele Comisiei Electorale din cadrul USAMVB Timisoara.

El a implinit 56 de ani in chiar ziua alegerilor.

Ce pot sa va spun. Dupa o campanie de lunga durata, sunt foarte bucuros ca m-au ales colegii, ca le-am castigat increderea. Stiu ce ma asteapta. Este o mare responsabilitate pentru mine sa incep sa duc lucrurile in directia pe care mi-am asumat-o in campanie. Eu si echipa mea vom avea foarte mult de munca, dar vor trata fiecare aspect cu maxima seriozitate“, ne-a spus Paul Pirsan.

Este si ziua mea. A fost un cadou frumos si greu. A fost o coincidenta za ziua alegerilor a picat chiar de ziua mea“, a completat noul rector.
Noul rector va avea un mandat de 4 ani. Alexandru Moisuc, actualul rector, va iesi la pensie in acest an.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...