Noutati :

Paturi de Terapie Intensiva, donate Spitalului de Copii Louis Turcanu din Timisoara

19 februarie, 2013 - 10:42 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Doua paturi speciale, complet motorizate, automatizate si dotate pentru terapie intensiva au fost donate de Clubul Kiwanis Timisoara, care isi propune ca pe viitor sa continue acest proiect.

In cadrul proiectului de Modernizare a sectiei de Terapie Intensiva si Unitatii de Primire Urgente din cadrul Spitalului „Louis Turcanu” din Timisoara, Clubul Kiwanis Timisoara isi propune achizitionarea si donarea a mai multor  bunuri necesare spitalului. Un prim pas a fost deja facut, prin donarea celor doua paturi speciale a caror valoare este de 6.000 de euro.

Lista de echipamente necesare a fost stabilita impreuna cu conf.univ.dr. Smaranda Arghirescu, sef sectie Clinica 2 Pediatrie si dr. Bogdana Zoica, si se poate consulta si la adresa http://www.kiwanis-tm.ro/ema.html.

In Europa, Kiwanis are in jur de 35.000 de membri care s-au angajat sa realizeze actiuni culturale si sociale pentru copii. Misiunea Kiwanis este “serving the children of the word” (sa servim copiii lumii), de a sprijini copiii, care sunt viitorul omenirii. In Europa, Kiwanis strange si distribuie aproape 10 milioane de euro si peste un milion de ore de voluntariat in folosul copiilor.

In Timisoara, Kiwanis Club a fost infiintat in anul 2010.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...