Noutati :

Patrula de Reciclare si-a anuntat castigatorii din Timis. Elevii timiseni au adunat peste 6 tone de DEEE-uri!

5 iunie, 2012 - 06:45 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: EDUCATIE
0


TIMISOARA. 3.300 de elevi de la 46 de scoli din Timis au fost premiati pentru implicarea in protejarea mediului! Costumati, in materiale eco, in printi si printese, scolarii au fost principalii eroi ai ceremoniei! VEZI FOTO!

Programul educational Patrula de reciclare, desfasurat in perioada 15 noiembrie 2011-15 iunie 2012, si-a anuntat castigatorii din cele 7 judete inscrise. Din Timis au participat la program peste 3.300 de elevi de la 46 de scoli. Desi nu au fost prezenti toti la premiere, scolarii au fost laudati de profesori pentru implicarea lor in colectarea deseuri din echipamente electrice, electronice si electrocasnice, dar si pentru faptul ca au reusit sa-i implice si pe alti membri ai comunitatii in acest program.

Unitatea de invatamant castigatoare a fost desemnat Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Paunescu“ din Recas, cu 20.96 kilograme DEEE-uri adunate per elev (deseuri din echipamente electrice, electronice si electrocasnice).

Cea mai proactiva echipa este cea a Gradinitei PP 24 din Timisoara, iar cel mai activ profesor coordonator – Maria Cristina Apostol, de la aceeasi gradinita. Gradinita PP 14 din Timisoara a fost premiata pentru ca a reusit sa adune 1.912.5 kilograme, cea mai mare cantitate colectata din judetul Timis.

Prichindeii au fost cei mai fericiti. Ei au participat, la ceremonia de decernare a premiilor, imbracati in haine de hartie, cu exemple de activitati ecologice desfasurate in scoala si au fost aplaudati de parintii si profesorii prezenti. Ceremonia de acordare a premiilor a avut loc marti, 5 iunie, la Colegiul National C.D. Loga din Timisoara.

Foto: Virgil Simonescu

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor