Patru strazi din Timisoara, un oras si o comuna raman fara apa timp de mai multe ore. Interventiile Aquatim

TIMISOARA. Joi, 21 septembrie, intre orele 8-19, la intersectia Caii Torontalului cu strada Liege se va executa o conectare de conducte. Lucrarile fac parte din proiectul „Executie retele apa si canalizare Timisoara Nord”, iar pe durata lor se va intrerupe furnizarea apei pe strazile Liege, Orsova, Dej si Calan.

Tot pe 21 septembrie, intre orele 8-15 se va opri apa in Belint pentru spalarea retelei de distributie si a bazinului de inmagazinare, iar intre orele 9-12 se va intrerupe furnizarea apei in Recas pentru spalarea bazinului de aerare din cadrul statiei de tratare.
Lucrarile de spalare urmaresc sa asigure o calitate corespunzatoare a apei potabile si sunt o parte a activitatii desfasurate de Aquatim in cadrul mentenantei preventive a retelelor de distributie.

La reluarea alimentarii cu apa in regim normal este posibil ca la robinete sa curga apa tulbure. Deoarece aceasta perturbare va fi de scurta durata, Aquatim recomanda clientilor sa nu foloseasca apa in scopuri menajere, pana la limpezirea completa. Consumatorii sunt rugati sa ia masuri de stocare a unor cantitati de apa care sa le acopere necesarul pe perioada anuntata.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...