Noutati :

Patriotismul, un sentiment tot mai rar. Romania merita sa aiba patrioti in Parlamentul European!

20 mai, 2019 - 01:44 PM
Autor: Redactie      
Categorie: ELECTORAL
4

Parlamentul European este, în fapt, vocea cetățenilor din Europa. Fiecare țară își trimite acolo reprezentanți prin care popoarele europene vorbesc. Ține doar de cei ajunși acolo, prin vot, să se facă auzită cât mai bine și mai puternic vocea cetățenilor. Parlamentarii au un mandat clar de dus la bun sfârșit și acesta este reprezentarea celor care le-au acordat încredere. PSD vrea în Parlamentul European patrioți, adică acei oameni care vor lupta pentru România. Este important ca diferențele de crez politic să nu se transforme într-o bătălie împotriva propriului popor. Mai presus de orice rămân interesele țării.

Noi, cei din PSD, credem în adevăr și în interesul național, care trebuie să ne fie călăuze. Este necesar ca orgoliile și micile interese de grup să fie lăsate deoparte.

Tot ce am făcut și tot ce vom face în Parlamentul European va trece prin acest filtru al adevărului și al intersului național.

Printre țările membre ale Uniunii Europene există o singură patrie pentru noi – România. De aceea, am de gând să mă comport la Bruxelles sau la Strasbourg exact așa cum am făcut-o până acum în Parlamentul României, demn și cu respect față de valorile naționale, față de tot ceea ce înseamnă țara mea. Nu cred că e nevoie să ne purtam într-un fel acasă și altfel în Europa. Nu avem de ce să ne temem, pentru că nu suntem cu nimic mai prejos față de colegii noștri din țările Uniunii.

Ne-am născut într-o țară care a dat și dă Europei valori neprețuite, oameni harnici și inteligenți, personalitați de marcă. Suntem mândri de asta și mergem la Bruxelles cu fruntea sus să facem cinste României și să le arătăm colegilor din Parlamentul Europei că recunoașterea se câștigă prin atașamentul statornic față de rădăcini și tradiție, față de părinți și munca lor, față de copiii noștri care merită totul.

De aceea, vă rog, ca pe 26 mai, să iesiți la vot, să transmitem împreună europenilor mesajul de respect față de România!

Partidul Social Democrat are cea mai puternică echipă pentru Parlamentul European, care va face tot ce-i stă în putință să obțină pentru România adevăratul loc pe care îl merită în Uniunea Europeană.

Comandat de Partidul Social Democrat, CUI mandatar financiar coordonator: 41190008

 Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 4comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. PSD si interesele Romaniei! Gluma zilei. Patriotism ar fi fost sa-l terminati de mult pe Dragnea, in schimb l-ati pus sef in partid si Parlament. Asta e adevaratul simbol si crez al PSD-ului.

  2. Daca te comporti in PE ca in cel romanesc ai peste 90% sanse de puscarie. Pentru detalii intrebati-l pe Severin. E trist cum ajung indivizi cu mentalitate cel mult de judet pe listele pentru PE. Sa le facem un bine si sa-i ajutam sa ramana acasa, unde pot fi partioti romani. In PE ar trebui sa fie patrioti europeni, si ei habar nu au ce insemna asta. Se vede cand te uiti cum s-a intors Doamna de Lemn „de la Europa”.

  3. Mai degraba PATRI-HOTI !!!

  4. Patrioti???Cine o fi patriot in partidul de snapani pusi pe ,,capatuiala,, din bani furati …de oriunde se poate??Ca doar in psdreaqnea se fura tot:de la fonduri europene pina la ,,mancarea ,, orfanilor.Jeguri…..