Noutati :

Patanie incredibila a unui sportiv american, la Olimpiada de Iarna de la Soci. Vezi cum a ajuns sa sparga o usa

8 februarie, 2014 - 09:33 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EXTERN
2

Dupa ce retelele de socializare au fost inundate de postarile jurnalistilor nemultumiti de conditiile de cazare de la Olimpiada de la Soci, fotografia postata de un sportiv american a devenit viral.

Johnny Quinn este membru al echipajului american de bob de doua persoane, iar sambata a trait un episod amuzant. In plina dezbatere privitoare la calitatea serviciilor de cazare, el a venit cu o istorie si o fotografie noua, menita sa-i compromita si mai mult pe organizatorii rusi, scrie rtv.net

Dupa propria-i poveste, Johnny Quinn s-a trezit blocat in baie, usa inchizandu-se accidental in timp ce el se afla la dus. Fara telefon sau alt mijloc de comunicare cu exteriorul, el a fost fortat sa distruga usa pentru a putea iesi din baie.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

  1. Prostu’ nu-i invatat cu clanta la usa. Astia din america is din alt film. Ei deschid usa cu tableta sau cu iphone-ul. Cand au ajuns in Europa deja nu mai stiu sa mearga nici pe scari sau sa deschida usa.

  2. Cit de prost trebuie sa fii sa distrugi o usa si apoi sa o crezi o fapta eroica??? cit de prosti pot fi cei care mediaza aceasta „patanie” ca pe o intimplare pozitiva??? Si iarasi rusii sunt rai šŸ™‚ Renuntati la frustrari!!!