Noutati :

Patania unui barbat care si-a aruncat mobila veche in strada, la Timisoara

29 decembrie, 2016 - 11:49 AM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Un barbat din Timisoara a gasit un loc mai ferit de ochii trecatorilor, pe strada Iris din Timisoara si acolo si-a aruncat mobile veche: o saltea de canapea si resturi ale unor obiecte de mobilier.

CITESTE SI: Inarmati pana-n dinti! Mascati cu pistoale mitraliera in maini, pe strazi, la Timisoara! Ce se intampla? FOTO! 

Spre surprinderea sa, barbatul a fost observat nu de trecatori, ci chiar de politistii locali care patrulau prin zona si care au remarcat rampa clandestina de gunoi.

Potrivit unei hotarari de Consiliu Local, aruncarea gunoaielor in astfel de rampe clandestine se sanctioneaza cu amenzi de la 500 la 1.000 de lei.

CITESTE SI: Te va induiosa pana la lacrimi! Film cu Timisoara din anii ’70! Recunosti locurile? VIDEO 

De la inceputul anului si pana in prezent politistii locali au aplicat 2.187 sanctiuni contraventionale pe aceasta linie persoanelor surprinse abandonand deseuri pe raza municipiului Timisoara. Pentru a evita sanctionarea, Politia Locala reaminteste cetatenilor sa depoziteze deseurile menajere doar in locurile special destinate, iar deseurile voluminoase din categoria mobilier, obiecte de uz-casnic si sanitar, deseuri electronice si electrocasnice, care nu pot fi preluate cu sistemele obisnuite de colectare a deseurilor municipale, neasimilabile deseurilor menajere, sa le predea la cele patru puncte de colectare permanente ale societatii de salubrizare.

CITESTE SI: Vrei sa fii politist in Timisoara? Zeci de posturi sunt scoase la concurs! 

Acestea se afla pe Calea Torontalului nr. 94, Str. Energiei nr. 3, Calea Mosnitei nr. 2 si Aleea Avram Imbroane nr. 70, iar acolo se pot depune si resturile rezultate din lucrari de constructii si demolari, reparatii si amenajari ale cladirilor, fie ca sunt locuinte, fie spatii cu alta destinatie.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...