Noutati :

Pasmatex a aplicat pentru subventii guvernamentale de la ministerul condus de fosta directoare, Maria Grapini!

19 octombrie, 2013 - 02:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: NATIONAL
0

Firma de suflet a Mariei Grapini solicita fonduri publice dintr-un program subventionat chiar de ministerul condus de fosta directoare a societatii. Grapini a lasat societatea pe numele fiului, dar continua sa detina un pachet consistent de actiuni.

SC. Pasmatex SA a fost admisa la finantare in programul Kogalniceanu, desfasurat prin Directia Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, aflata sub conducerea Mariei Grapini, scrie b1.ro.

Maria Grapini neaga insa orice legatura si spune ca nu exista nicio incalcare a legii pentru ca firma nu a aplicat pentru fonduri guvernamentale.

Pasmatex insa nu va primi deocamdata bani, pentru ca a fost admisa la finantare in afara programului, insa o eventuala rectificare bugetara ar putea schimba acest lucru.

Ministrul a fost director general si presedinte al Consiliului de Administratie pana in 2012, cand a renuntat in favoarea fiului Cosmin Mihai Grapini. Potrivit declaratiei de interese, aceasta detine actiuni de peste 2,6 milioane lei la Pasmatex.

Mai multe detalii AICIInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...