Noutati :

Pasionatii mersului pe doua roti sunt asteptati duminica la a doua tura ciclista banateana Verde pentru Biciclete

30 mai, 2012 - 03:06 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0


TIMISOARA. Un traseu de 25 de kilometri a fost pregatit de „Verde pentru Biciclete” pentru iubitorii plimbarilor pe doua roti. Turele cicliste banatene au reinceput, iar vremea frumoasa tine cu iubitorii miscarii in aer liber.

A doua tura ciclista banateana va avea loc duminica, 3 iunie. Punctul de plecare este Casa „Verde pentru Biciclete” (Parcarea TIMCO- str. Circumvalatiunii), ora 13. Traseul parcurs va fi urmatorul: Casa „Verde pentru Biciclete” – Calea Circumvalatiunii – Take Ionescu – Calea Lugojului – Ghiroda (strada principala) – Pod peste Bega – dig Bega – Plopi – Timisoara. Lungimea traseului este de aproximativ 25 km, iar durata parcurgerii de 3-4 ore.

Pentru a participa la tura, biciclistii trebuie sa aibe un minim de dotare corespunzatoare cum ar fi: pompa sau camera de aer de rezerva, apa, energizante si mancare, casca, echipamente si imbracaminte adecvata temperaturilor de afara si previziunilor meteo”, ne spune Gratian Bolog, coordonatorul turelor cicliste.

Aceasta tura banateana este cea de-a doua dintr-o serie de 6 care vor avea loc in acest an. Programarea urmatoarelor ture VpB este urmatoarea:
-Tura Ciclista Banateana 2    3 iunie
-Tura Ciclista Banateana 3    10 iunie
-Tura Ciclista Banateana 4    24 iunie
-Tura Ciclista Banateana 5    8 lulie
-Tura Ciclista Banateana 6    22 iulieInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...