Noutati :

Pasionatii de avioane si fotografie au facut prima sesiune de plane spotting la Aeroportul International Train Vuia din Timisoara!

14 octombrie, 2011 - 02:51 PM
Autor: Dariana Dragos      
Categorie: SOCIAL
0

7 timisoreni, fotografi amatori, iubitori de instantanee cu aeronave in zbor, la decolare sau aterizare,  au mers in aceasta dimineata la Aeroportul International Timisoara pentru prima sesiune de plane spotting.

Iniante de a sta aproape de pista unde aterizau si decolau avioane Airbus, Focker si Saab, pasionatii de plane spotting au fost instruiti de reprezentantii aeroportului  cu privire la regulile de fotografiere in incinta aeroportului si au fost transportati la locatia de fotografiere cu un microbuz.

Fotografii s-au aratat extrem de incantati, mai ales ca nimeni nu a mai facut asta pana acum. „Este o oportunitate inedita, iar eu am venit aici mai mult din curiozitate. Am aflat despre acest eveniment pe pe siteul www.opiniatimisoarei.ro si nu puteam scapa aceasta ocazie„, a declarat Virgil Simionescu, de meserie designer grafic, dar care in timpul liber este si fotograf amator.

Intr-un fel eu am pastrat legatura cu cei de la aeroport pentru legalizarea acestui eveniment si sa ne permita accesul inauntru pentru fotografiere. De fotografie aviatica sunt pasionat de vreo 3 ani. Am mai facut poze prin Europa : Viena, Munchen, Belgrad… si in tara pe majoritatea aeroporturilor„, a declarat si Alexandru Botyan, student la Agronomie. „Am aflat despre eveniment de pe internet, de pe forum, sunt pasionat de aviatie dar pana acum nu am mai fotografiat. Vreau sa mai vin si cu alta ocazie„, a spus si inginerul Iulian Sofronie.

Cei interesati sa asiste la sesiuni de plane spotting trebuie sa stie ca pe site-ul aeroportului din Timisoara, www.aerotim.ro se va publica cu 5 zile inainte un anunt de organizare a unei astfel de sedinte foto. Doritorii trebuie sa se inscrie prezentand o copie dupa cartea de identitate si sa completeze un formular pe care il gasesc pe acelasi site, apoi sa il trimita la adresa [email protected] cu minim 48 de ore inainte. Numarul maxim de plane spotteri este de 10 per sesiune.

FOTO: Dariana DragosInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...