Opinia Timisoarei

Pasager mort intr-un avion care a aterizat la Timisoara

TIMISOARA. Panica la bordul unui avion Wizz Air care a facut joi cursa Valencia – Timisoara.

CITESTE SI: Tu stii ce trebuie sa faci in caz de cutremur la serviciu, acasa, la scoala ori in magazin? ISU Timis iti explica fiecare situatie 

Unui pasager i s-a facut brusc rau in timpul procedurii de aterizare. Omul, in varsta de 67 de ani, a suferit un infarct, iar primul ajutor i-a fost acordat de catre personalul de bord.

Totodata, comandantul aeronavei a alertat turnul de control care a solicitat serviciul de urgenta, astfel ca un echipaj SMURD a intervenit rapid la sosirea avionului pe Aeroportul Timisoara, in jurul orei 12.30.

Medicii au incercat sa-l readuca in simtiri pe barbatul aflat in stop cardio-respirator, insa, in ciuda manevrelor de resuscitare, acesta n-a mai putut fi salvat.

Politistii de la Biroul de Politie Transporturi Aeriene din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Timisoara au fost sesizati de catre reprezentantii Aeroportului si au inceput imediat cercetarile.

In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului„, au transmis reprezentantii Politiei Timis.

Exit mobile version