Opinia Timisoarei

Partidul Social Democrat al Muncitorilor Timis indeamna lumea sa voteze cu oricine, numai sa mearga la vot

TIMISOARA. Cu doua zile inainte de alegerile locale, membrii Partidului Social Democrat al Muncitorilor fac un apel la timiseni sa mearga la vot, pentru ca doar asa pot schimba lucrurile. „Ii indemn pe toti timisorenii sa iasa din case si sa mearga la sectiile de votare sa voteze. Nu conteaza daca voteaza cu noi sau cu alte partide, important este sa mearga la vot”, a precizat Livia Coti, candidat la PSDM la functia de consilier local.

Programul electoral al celor de la PSDM este unul extrem de interesent. Candidatul la functia de primar al Timisoarei, Mihai Baia spune ca el nu va promite, ci va face orice pentru binele Timisoarei.

Daca s-ar fi realizat macar 1% din toate promisiunile care s-au facut pana in ziua de astazi, am fi avut o alta Timisoara„, a precizat Baia.

Nu are rost sa promit nimic, pentru ca nu stiu ce vom gasi dupa ce vom ajunge la primarie. Ce pot sa promit este ca nu vom fi negativisti si nu o sa ne opunem niciunui proiect bun pentru Timisoara si timisoreni„, a explicat candidatul la functia de primar al Timisoarei din partea PSDM.

Exit mobile version