Noutati :

Partidul Social Democrat al Muncitorilor Timis indeamna lumea sa voteze cu oricine, numai sa mearga la vot

8 iunie, 2012 - 02:49 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: ELECTORAL
1

TIMISOARA. Cu doua zile inainte de alegerile locale, membrii Partidului Social Democrat al Muncitorilor fac un apel la timiseni sa mearga la vot, pentru ca doar asa pot schimba lucrurile. „Ii indemn pe toti timisorenii sa iasa din case si sa mearga la sectiile de votare sa voteze. Nu conteaza daca voteaza cu noi sau cu alte partide, important este sa mearga la vot”, a precizat Livia Coti, candidat la PSDM la functia de consilier local.

Programul electoral al celor de la PSDM este unul extrem de interesent. Candidatul la functia de primar al Timisoarei, Mihai Baia spune ca el nu va promite, ci va face orice pentru binele Timisoarei.

Daca s-ar fi realizat macar 1% din toate promisiunile care s-au facut pana in ziua de astazi, am fi avut o alta Timisoara„, a precizat Baia.

Nu are rost sa promit nimic, pentru ca nu stiu ce vom gasi dupa ce vom ajunge la primarie. Ce pot sa promit este ca nu vom fi negativisti si nu o sa ne opunem niciunui proiect bun pentru Timisoara si timisoreni„, a explicat candidatul la functia de primar al Timisoarei din partea PSDM.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. N-am dorit să intiez cu nimic grandiosul articol cu pinochio, fiind primul şi cred ultimul care atestă profesionalismul jurnalistic hibernatic al autorului. De aceea mă adresez aici cititorului OPINIEI TIMIŞOAREI, printre muncitorii de azi şi umplutura de mâine. Nu ştiu ce l-a apucat pe Ghe Ilas să zămislească un asemenea tablou, tocmai în ultima zi de campanie locală. Din punctul meu de vedere este un panflet foarte reuşit la adresa clasei politice locale, dar şi un momento mori pentru toţi cei care vor merge la urne. Votul nostru este doar unul simbolic pentru democraţia originală în care trăim şi o statistică necesară serviciilor secrete pentru viitorul apropiat. De ce spun aceste lucruri ? Oare de ce de fiecare dată iasă la alegeri invers cum am votat sau cum ne aşteptam să iasă dacă nu am mers la vot ? Calul troian de la centru nu contează pentru politica locală, aşa că de fiecare dată iese câştigător cine poate să meargă mai uşor cu pluta prin labirintul mafiot local şi promite continuitatea orgiilor financiare cu banul public. Scopul pentru care mă bag ca musca-n lapte este să lămuresc un aspect al sintagmei mergeţi la vot. Eu spun că toţi cei fără de partid merg degeaba la urne pentru că votul lor nu contează şi din prost noroc se nimereşte cu zarurile aruncate. Este doar motivaţia civică că daţi amiabil votul politicianului mincinos de mai târziu şi că nu-i mai poate scoate nimeni ochiul pentru că a fost ales democratic de majoritate. Pentru cei cu carnet de partid colorat de-alungul timpului este obligaţia ideologică şi încunarea eforturilor dintre campanii. Cu toţii sunt urmaşii FSN-işti ai comuniştilor, urmaşii urmaşilor noştri de altă dată, cu culoarea aleatorică după cum a bătut vântul schimbărilor în Banat. Pentru restul, celor gură cască la politica locală, este fata morgană a unui viitor mai fericit şi speranţa zilei de mâine de la capătul tunelului. Dar vă asigur că şi de data asta ne vor fura căciula mincinoşii de azi şi călăii de mâine. În final trag o concluzie: în zadar mergeţi la urne pentru că zarurile au fost deja aruncate… pe Dâmboviţa.