Noutati :

Partidul Poporului Dan Diaconescu s-a lansat in stil OTV la Timisoara! PPDD cauta un inlocuitor „fara bube-n cap” pentru Ciuhandu

26 iulie, 2011 - 02:28 PM
Autor: Caius Seracin      
Categorie: POLITIC
5

TIMISOARA. Nici nu s-a infiintat ca structura politica ca Partidul Poporului Dan Diaconescu, varianta de Timis, a si avut parte de un conflict, cum altfel decat monstru. Paul Zarna, fostul presedinte al organizatiei este facut cu ou si cu otet de actuala conducere a partidului, mai precis de fondatorul Vasile Caprea.

Caprea il acuza in stil otevist pe Zarna ca ar fi furat actele organizatiei, ca nu a facut nimic pentru partid, ca e hot, mincinos si bineinteles cum altfel decat spion pentru alte partide. Din acest motiv Zarna a si fost dat afara din organizatie cu acordul presedintelui Dan Diaconescu care pare sa-i fi inspirat la maximum pe actualii membri ai partidului alb-violet. Daca va intrebati de ce alb-violet va spunem doar ca sigla partidului este in culoarea echipei Poli, iar interiorul sediului de partid al PPDD (o camaruta intr-un centru comercial) nu poate fi altfel decorata decat intr-un violet violent.

Un candidat care sa se bata cu Ciuhandu

Dar, dupa cum ar spune insusi Dan Diaconescu, sa trecem la lucruri mult mai serioase, caci de fapt cu asta se ocupa PPDD, adica politica.

Pana la alegerile locale de anul viitor membrii Partidului Poporului asteapta cu sufletul la gura decizia instantelor judecatoresti din 17 august, care vor clarifica situatia partidului. In acest moment Partidul condus la centru de Dan Diaconescu nu poate fi numit patid, pentru ca nu are toate actele necesare unei astfel de structuri. Insa, conducatorii filialei sunt optimisti, asta si pentru ca flacara violeta nu poate decat sa le inspire optimism.

Noi suntem oameni puternici si nimeni nu are niciun interes ca noi sa fim partid sa conducem tara. Noi suntem oameni tari si de aia nu ne vor. Bine ca UNPR-ul s-a putut face in 24 de ore, UDMR-ul are reprezentanti peste tot, dar nici ei nu sunt constituiti ca partid, numai noi nu„, suspina amar presedintele Caprea.

Cu toate acestea insa Caprea, fost membru al Partidului Romania Mare, e convins ca la alegerile din 2012 filiala pe care o conduce „va sparge audientele” in materie de voturi obtinuite, asta pentru ca interesul pentru partidul televiziune in Timis este enorm.

La Timisoara cautam un candidat curat, fara bube-n cap, care sa-i faca fata domnului Ciuhandu. Ne gandim la un intelectual, un medic, profesor universitar, nu conteaza. Daca nu va veni el la noi, ne vom duce noi sa-l gasim. Daca vom castiga aceste alegeri, noi vom conduce judetul asa cum trebuie. Din aprilie de cand am preluat organizatia cu 286 de membri si am adus-o la peste 3.000 de membri in tot judetul. Avem in cele 96 de comune 46 de organizatii de peste 70 de membri. La Giroc, de exemplu, sunt peste 200. Doar la Timisoara avem peste 1000 de cereri de deziuni. Acceptam sa vina membri de la orice partid, mai putin cei care au ocupat functii de conducere in partide si au avut functii de stat„, spune Caprea anuntand ca in 17 septembrie Dan Diaconescu va veni special la Timisoara pentru a le da binecuvantarea in sediu si pentru a-l prezenta pe viitorul primar al urbei de pe Bega.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

 • 5comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

 1. o doamne !!!

  • dom CAPRA. se treitz ! Io vin cu o proponere. ciel mai bune candidat pientru prtidu lu poporu si care pote vinge pi ciohandro pote fi Dom COJOCARE seful secretarilor pi tara. ieste un om oniest, din popor, forte distept si cu trecere la sexul frumos. tote muiere din primerie sunt morte dupa iel. noi ii si zicem; cojo macho di sandra. taticul lui o fost pilot di vehiculu cucai la cap sandrea.

 2. Capera,Cucaila,Zamfir…numai refuzati(a se citi retardati)..

 3. alo, domnu’ de la ppdd, vezi ca pina la urma o sa fi membru pin, dd si-a zis ca e mai simplu sa cumpere un partid existent…

 4. sefu capra,
  da’ cine-i aia blonda cu ochili ca cepili, ii amanta lu dumitale cunva ?
  vez ca te afla matracuca di nevasta-ta si iese scandal, ca ti da deaconescu afar ca iel ii familist convins. asa ca mai bine da blonda la baietzii. apropo, ce nr. de telefon are ? cam mai cerut si matale ai tecut ca porcu’npepushoi. hai tati nu fi gelos si da-o la baietzii sa i-o traga c-o sa-i placa, ca cu mosorelu lu matale, mic si prapadit care nu se scoala cu anii (asa zice nevasta lu matale)lu fata blonda ii trebe si baietzii are…