Noutati :

Parteneriat intre oamenii de afaceri bulgari si cei romani, mijlocit de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis

13 septembrie, 2018 - 10:03 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. O noua perspectiva asupra dezvoltarii pietei afacerilor, la Timisoara. Reprezentantii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis au primit, joi, vizita unei delegatii din Bulgaria, pentru a perfecta un parteneriat intre cele doua parti. In acest fel, se incearca gasirea partenerilor de afaceri potriviti pentru companiile din ambele tari.

„Parteneriatul de afaceri intre Camera Bulgara si camera din Timis este primul parteneriat de acest gen, deoarece relatiile cu Bulgariaau fost mai degraba timide, pana anul trecut, cand s-a semnat acordul de colaborare intre cele doua tari si de atunci a rezultat acest parteneriat. Speram ca firmele romanesti si bulgaresti sa fie multumite si sa se intreprinda cat mai multe contracte”, a spus Stana Stoianov, din partea Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis.

 

Delegatia bulgara care a ajuns al Timisoata este formata din 13 firme din diferite domenii de activitate, interesate sa faca afaceri pe piata romaneasca.

„Practic astazi are loc primul eveniment de acest gen. Aceasta intalnire practic stabileste contacte si intalniri intre companii bulgare si romanesti din aceasta zona, din Timis. Sper ca intalnirea de astazi sa fie fructuoasa de ambele parti si binenteles, vom lansa aceasta invitatie in oglinda, pentru ca si reprezentantii Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, insotiti de o delegatie de oameni de afaceri, sa viziteze tara noastra. Acest lucru se va intampla in cursul acestui an sau anul viitor”, a adaugat Eleanora Ivanova, directorul geneneral al CCI Bulgaro-Romana.

Parteneriatul de afaceri se deruleaza ca activitate in cadrul Acordului de Colaborare dintre cele doua organizatii camerale, semnat in 20 aprilie 2017, din dorinta partilor de a stabili cadrul institutional de cooperare, in conditii de egalitate si de beneficii reciproc avantajoase, destinat promovarii comertului si investitiilor, stimularii parteneriatelor de afaceri, organizarii de evenimente economice, schimb de bune practici si experienta.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...