Opinia Timisoarei

Parlamentarul de Timis Gheorghe Ciobanu, cel mai activ deputat din regiunea de vest

Deputatul Colegiului 10 Deta, Gheorghe Ciobanu, apare in raportul Institutului de Politici Publice (IPP)  pe locul 3 la nivel national in ceea ce priveste prezenta la voturile finale. Deputatul PSD de Timis a participat la 812 voturi din 813 posibile, fiind cotat de IPP cu o prezenta de 100%.

Urmatorul clasat cu 800 de voturi este deputatul Dorel Covaci, care s-a situat pe locul 12 in clasamentul intocmit de IPP.  Bine situati in topul celor mai harnici parlamentari sunt si senatorii Ilie Sarbu si  Matei Suciu.

Pentru mine acest clasament nu este o surpriza. In fiecare mandat am avut o prezenta de 100% si voi continua in acest fel pentru ca eu consider ca prezenta la lucrarile Camerei Deputatilor, la voturile finale, participarea la lucrarile comisiei de buget finante din care fac parte, sunt dovada respectului fata de cetateni, fata de cei care mi-au acordat incredere si m-au trimis sa ii reprezint in legislativ. Cifrele din raportul IPP reflecta doar realitatea si pentru mine inseamna doar o normalitate, un lucru firesc si de bun simt. Pe langa prioritatile din colegiul 10 Deta legate de sprijinul pentru biserici, pentru copii si pensionari si pentru proiectele locale, prezenta la voturile finale de la Bucuresti a fost si ramane un punct important pe agenda mea de lucru”, a declarat deputatul PSD, Gheorghe Ciobanu.

Vezi aici clasamentul complet intocmit de IPP!

Exit mobile version