Noutati :

Parizer cu surprize, pe… o sosea din Banat!

19 februarie, 2016 - 11:10 AM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: EVENIMENT
0

CARAS SEVERIN. Contrabanda de tigari este o activitate in floare in zonele de granita, iar modul in care traficantii incearca sa transporte tigarile ii uimeste cateodata si pe politisti. Un sofer a fost prins in Caras-Severin in timp ce le transporta in masina cu… mezeluri.

Politistii de frontiera de la Socol au controlat o autoutilitara in localitatea Campia, din judetul Caras-Severin. Pana aici, nimic neobisnuit, mai ales ca era vorba de o masina rezervata pentru transportul mezelurilor, cea mai mare cantitate fiind de parizer. Politistii au ramas insa uimiti cand pe langa mezelurile din acte, au gasit in masina si doua colete voluminoase, ambalate in saci negri, pentru care soferul nu avea niciun fel de documente. Cand au desfacut incarcatura, politistii au descoperit 1900 de pachete de tigari netimbrate, care valoreaza 22.800 de lei.

Luat la intrebari, soferul  a recunoscut ca a primit 200 de lei de la un barbat, pentru a transporta tigarile pana la Moldova Noua.

Politistii au confiscat intreaga cantitate de tigari si vor continua cercetarile in acest caz, soferul fiind acuzat de contrabanda.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor