Parfum de epoca si eleganta de odinioara, la Retroparada Primaverii. Peste 100 de bijuterii pe patru roti vor fi expuse in cea mai frumoasa piata din Timisoara

TIMISOARA. Batrane doamne de poveste vor face din nou senzatie la Timisoara. Rafinate, elegante si cu parfum de epoca, bijuteriile pe patru roti vor fi admirate de pasionatii de autoturisme.

CITESTE SI: Se sparge inainte sa porneasca. Prima retragere din Alianta Timisoara Unita care sprijina candidatii Dominic Fritz si Alin Nica. Anuntul Partidului Liberal 

Retromobil Club Romania organizeaza Retroparada Primaverii in Piata Unirii, sambata, 20 aprilie, cu incepere de la ora 10.00.

La Timisoara vor ajunge peste 100 de vehicule istorice, marea majoritate apartinand colectionarilor din Timis, carora li se vor alatura cei din Hunedoara si Caras Severin.

Retroparada Primaverii este un eveniment cu o traditie de 26 de ani care prin reunirea autoturismelor din colecţia membrilor sai reprezintă o ocazie efervescenta si unica de a lua contact cu istoria fenomenului automobilistic mondial din ultimul secol, avand o mare putere de atractie pentru publicul de toate varstele si din cele mai diferite generaţii deoarece, de la copil la bunic, autoturismele de colectie trezesc curiozitatea sau nostalgia retrairii unor momente importante din viata„, transmit reprezentantii Retromobil Clubul Roman, organizatorul evenimentului.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. nu v-ati saturat sa scrieti aceeasi chestie mereu?! batrane doamne, bijuterii pe patru roti si parfum de epoca… mai trageti nitel de lexic, ca ne vine rau sa vedem aceleasi sintagme mereu… e penibil si enervant!

  2. In sfarsit a invatat domul Daniel Balteanu sa scrie “vehicul” in loc de “vehicol”.
    Felicitari domnule!